Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 204 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Kreu

Studentët

Manuali mbi regjistrimet e raundit të dytë

Krijuar: 09 Tetor 2016 Ndryshimi i fundit: 09 Nentor 2016 Vizita: 3153

 

Manuali mbi regjistrimet e raundit të dytë, ne vijim:   

 

 

 

Listat e fituesve të raundit të dytë në UPT 2016 - 2017

Krijuar: 08 Shtator 2016 Ndryshimi i fundit: 09 Nentor 2016 Vizita: 34830

Pranimi i studentëve në programet e studimit  2016-2017

Lista përfundimtare e fituesve në raundin e dytë në UPT sipas fakulteteve:

Lexo më ...

Lista e testeve të gjuhëve të huaja për vitin akademik 2015-2016

Krijuar: 10 Nentor 2015 Ndryshimi i fundit: 10 Nentor 2015 Vizita: 6418

Informohuni në lidhjen:

Lista e testeve të gjuhëve të huaja për vitin akademik 2015-2016

1-6 tetor - Kritere, procedura pranimi, regjistrimi, transferimi studimesh 2014-2015

Krijuar: 02 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 02 Tetor 2014 Vizita: 13047

Kriteret dhe procedurat e pranimit dhe regjistrimit të kandidateve që aplikojnë për transferim të studimeve dhe për program të dytë studimi, në programet e ciklit të parë të studimeve me kohë të plotë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, në vitin akademik 2014-2015.

Datat e aplikimit nga 1 - 6 tetor pranë sekretarisë së Rektorit, në Rektoratin e UPT-së.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion