Bursa doktorate dhe post- doktorate në Rumani

Shtyp
Krijuar: 16 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 31 Tetor 2014 Vizita: 15671

  

Thirrje për aplikimin e kandidatëve për bursa doktorate dhe post- doktorate në Rumani,  në kuadër të programit "Eugen Ionesco".