Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Kandidatë jashtë kufijve

APLIKIMET NGA KANDIDATËT SHQIPTARË TË TROJEVE JASHTË KUFIJVE TË REPUBLIKËS SË

...

Arkitekturë dhe Arkitekturë-Urbanist - Konkursi

Zhvillimi i konkursit për programet e integruara të studimit të ciklit të dytë "Arkitekturë" dhe

...

Vende vakant për kancelarë në UPT

Universiteti Politeknik i Tiranës, shpall vende vakant për Kancelar të Universitetit dhe për Kancelarë të njësive kryesore të UPT.

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentat

...

Doktorata 2012-2013

Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave
Hapet konkurimi per pranimin e kerkesave ne Shkollen e Doktorates

...

Vende pune për personel akademik

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike shpall vendet vakant si më poshtë:
Departamenti i Inxhinierisë Matematike

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion