Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftim për vende të lira pune - FTI dhe FIM për personel akademik

Njoftim për vende të lira pune - FTI dhe FIM për personel akademik:

Informohuni më shumë në lidhjen për Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit (FTI):

...

Njoftim për vende të lira pune - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike shpall vendet vakant si më poshtë:

1. Vend pune për Sekretare Mësimore:
2. Departamenti i Inxhinierisë

...

Njoftim për vende të lira pune - Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit shpall vendet vakant si më

...

Njoftim

Të gjithë kandidatët për studentë në Universitetin Politeknik të Tiranës, duhet të paraqesin në momentin e regjistrimit pranë Fakultetit përkatës, përvec dokumenteve të kërkuara nga Udhëzimi i

...

FIM - Energjitikë, vende vakante

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Energjitikes, shpall vendet vakant si më poshtë:


1. Departamenti i Energjitikes

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion