Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 170 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftim për vende të lira pune FGJM

Njoftim për vende të lira pune FTI

Njoftim për vende të lira pune

Fitues konkurimi për vend të lirë pune për pozicionin Specialist në UPT

Për pozicionin Specialist për Investimet  në Drejtorinë e Investimeve dhe të Mirëmbajtjes  nga konkursi i zhvilluar me kandidatët si më poshtë:

1. Ardian

...

Lista e fituesve për vende të lira pune për sekretare dhe specialist TIK në UPT

Njoftim për procedurën e konkurimit:


Për pozicionin Sekretare MësimoreFakultetin e Inxhinierisë Mekanike  nga konkursi i zhvilluar me

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion