Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 184 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Lista e fituesve për vende të lira pune në UPT

Njoftim për procedurën e konkurimit


Për pozicionin laborant në Departamentin e Inxhinierisë së Burimeve

...

Njoftime për punësim në UPT - Specialist në Rektorat dhe Sekretare Mësimore (FIM) - AFATI 26.06.2015

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT): Rektoratidhe  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpallin vende të lira pune:

  1. Universiteti Politeknik i
...

Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave - Laborant - AFATI 19.06.2015

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave shpall vendin vakant për Laborant me Arsim të LartëDepartamentin e Burimeve

...

Njoftime për punësim në UPT - Rektorati UPT shpall 3 vende të lira pune për specialist - AFATI 12.06.2015

 Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Rektorati UPT shpall 3 vende të lira pune për specialist.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 12.06.2015 pranë

...

Lista e fituesve për vende të lira pune për personel akademik në FIM në UPT

Njoftim për procedurën e konkurrimit


Për pozicionin lektor ne Departamentin e Mekanikes ne Fakultetin e Inxhinierise Mekanike nga konkursi i zhvilluar me kandidatet si me poshte:...

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion