Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 75 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Njoftime për punësim në UPT - Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM) shpall vendin vakant për Kancelar - AFATI 10.10.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM), shpall vendin vakant për Kancelar.

 Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin

...

Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit shpall 1 vend të lirë pune - AFATI 10.10.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, shpall 1 vend të lirë pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës

...

Njoftime për punësim në UPT - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike shpall 2 vende të lira pune - AFATI 10.10.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT), Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, shpall 2 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat brenda datës 10.10.2014 pranë

...

Njoftime për punësim - Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (UPT), shpall vendin vakant për specialist dhe sekretar arkivi - afati 19.09.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (UPT), shpall vendin vakant për specialist/e dhe sekretar/e arkivi.

Kandidati, duhet të

...

Njoftime për punësim - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (UPT), shpall 9 vende të lira pune - afati 19.09.2014

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (UPT), shpall 9 vende të lira pune.

Të gjithë kandidatët, duhet të paraqesin dokumentat

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion