Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 164 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës
Filter

Bursa të doktoraturës dhe postdoktoraturës

 

Thirrje për kandidime për programin e bursave të doktoraturës dhe postdoktoraturës “Eugen Ionescu”, 2011 –

...

Bursa të doktoraturës dhe postdoktoraturës - Rumani 2011-2012

 Thirrje për kandidime për programin e bursave të doktoraturës dhe postdoktoraturës “Eugen Ionescu”, 2011 – 2012.

...

Vende te lira pune...

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Teknologjise se Informacionit shpall vendet vakant si me poshte:

1. Departamenti i Inxhinierise Informatike shpall 2 (dy) vende pune

...

Bursa jashte vendit

Hapet faza e dyte e aplikimit per bursa studimi jashte vendit.

...

Njoftim

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, shpall konkurs per 2(dy) vende pune per personel akademik si më poshtë:

Departamenti i

...
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion