Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIN-Studimi i efekteve të deformkohës në strukturat beton arme

Krijuar: 08 Korrik 2016 Ndryshimi i fundit: 08 Korrik 2016 Vizita: 1778

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Së Ndërtimit (FIN)

 

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR në Shkencat Inxhinierike -Msc. Xhevahir Aliu:

 

FIN-Studimi i efekteve të deformkohës në strukturat beton arme

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion