Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIMIF-Dozimetria termolumeneshente e rrezatimeve dhe disa zbatime të saj në praktikë

Krijuar: 12 Korrik 2016 Ndryshimi i fundit: 12 Korrik 2016 Vizita: 1756

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike (FIMIF)

 

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR - Msc. Antuela Sinani:

FIMIF-Dozimetria termolumeneshente e rrezatimeve dhe disa zbatime të saj në praktikë

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion