Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIM -Studimi teoriko-ekperimental i emetimeve të gazeve në M.D.B me objektiv reduktimin e grimcave të ngurta (PM)

Krijuar: 25 Korrik 2016 Ndryshimi i fundit: 25 Korrik 2016 Vizita: 1645

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike (FIM)

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR -Msc. Ing Lorenc Malka:

FIM -Studimi teoriko-ekperimental i emetimeve të gazeve në M.D.B me objektiv reduktimin e grimcave të ngurta (PM)

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion