Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FAU- Riorganizimi optimal i strukturave spitalore nëpërmjet teorisë së grafeve

Krijuar: 13 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 13 Qershor 2017 Vizita: 1020

Universiteti Politeknik i Tiranës (UPT) - Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) - Departamenti i Arkitekturës

Disertacion i paraqitur për mbrojtjen e gradës shkencore DOKTOR -Msc. Marsida Tuxhari:

FAU- Riorganizimi optimal i strukturave spitalore nëpërmjet teorisë së grafeve

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion