Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 212 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Bashkepunime

Titulli Data e krijimit Vizita
Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit 10 – 11 Nëntor 2016, Tirana 01 Nentor 2016 1148
Panairi i Arsimit të Lartë në Shqipëri, 26 -28 Maj 2016. 02 Qershor 2016 2279
Takim informues mbi aplikimin e Projektit të Përmirësimit/Përditësimit të të dhënave të Regjistrit të Pasurive të Paluajtshme 01 Qershor 2016 1555
Ceremonia e akordimit të çmimit nga BSUN, Rektorit të Universitetit Politeknik të Tiranës, Akad.Jorgaq KAÇANI, në 13 maj 2016 në Tbilis, Gjeorgji 29 Maj 2016 1404
Ceremonia e dorëzimit të titullit “Doctor Honoris Causa” Akademikut Kosovar Fejzullah Ibrahim Krasniqi 22 Tetor 2015 1664
Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakulteteve të Arkitekturës në Universitetin Politeknik Tiranë (UPT) dhe Ondokuz Mayis University në Samsun Turqi 17 Shtator 2015 1457
Konferenca ndërkombëtare për paqen në Tiranë 16 Shtator 2015 1432
Kongresi i 8-të i Shoqërisë Gjeofizike të Ballkanit 30 Prill 2015 2430
Takim me Ambasadorin e Italisë në Republikën e Shqipërisë 30 Mars 2015 2389
Referime Shkencore 30 Mars 2015 2400
Takim me Drejtorin e Qendrës Kulturore Turke Yunus Emre 06 Mars 2015 2408
Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Universitetit Politeknik të Tiranës 23 Shkurt 2015 2983
Marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit Politeknik të Tiranës (UPT) dhe Eastern Mediterranean University (EMU) - Qipro e Veriut 20 Nentor 2014 3311
Takim me Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri 25 Shtator 2014 2848
Takim me përfaqësues të universiteteve kineze 25 Shtator 2014 2899
Memorandumi UPT - Posta shqiptare 21 Mars 2014 4367
Memorandumi UPT - Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit (MZHUT) 21 Mars 2014 4617
Memorandumi UPT - Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës (MTI) 21 Mars 2014 3261
Marrëveshje Bashkëpunimi UPT - Universiteti Toyama i Japonisë 20 Shkurt 2013 2909
Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet - ERASMUS MUNDUS, BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA 03 Dhjetor 2012 2535
Shfaq n. 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion