Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 250 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Marrëveshje Bashkëpunimi UPT - Universiteti Toyama i Japonisë

Krijuar: 20 Shkurt 2013 Ndryshimi i fundit: 08 Prill 2014 Data pubblicazione Vizita: 2791

Prej datës 14 - 18 Shkurt 2013, një delegacion i Universitetit të Toyamës, Japoni, i kryesuar nga Dekani i Shkollës "Shkenca dhe Inxhinieria per Kërkim", Prof. Sotomi ISHIHARA, bëri një vizitë në Universitetin tonë. Gjate kësaj vizite, delegacioni u prit nga Rektori i UPT, Akademik Jorgaq KAÇANI, ku u diskutua mbi mundësitë e bashkëpunimit, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve tona si dhe u mbajtën dy leksione, me studentë dhe pedagogë të UPT.


Delegacioni u prit edhe nga Ministri i MASH, Prof. Myqerem TAFAJ.
Rektori i UPT, Akademik Jorgaq KAÇANI dhe Dekani i Shkollës "Shkenca dhe Inxhinieria për Kërkim", Prof. Prof. Sotomi ISHIHARA gjatë nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion