Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 317 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet - ERASMUS MUNDUS, BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA

Krijuar: 03 Dhjetor 2012 Ndryshimi i fundit: 09 Qershor 2014 Data pubblicazione Vizita: 2536

Takim me perfaqesues te universiteteve pritese ne projektet “ERASMUS MUNDUS”: BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA


Me daten 5 Dhjetor 2012, ne oren 14-17, ne sallen “Silvano Pedrollo” te Rektoratit do te zhvillohet nje takim me perfaqesues nga universitetet pritese ne kuadrin e projekteve “ERASMUS MUNDUS”: BASILEUS, JOINEU-SEE dhe SIGMA.
Ne kete takim do te shpjegohen te gjitha proceduarat e aplikimit, kush mund te aplikoje si dhe nje sere ceshtjesh me interes per aplikantet.
Perfitues te bursave te ofruara nga keto projekte jane: studentet bachelor (viti 2 ose 3), studentet master, studentet e doktoratures, stafi, etj.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion