Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 128 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Memorandumi UPT - Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës (MTI)

Krijuar: 21 Mars 2014 Ndryshimi i fundit: 09 Qershor 2014 Data pubblicazione Vizita: 4679

 Me datën 06.03.2014 në Sallën "Silvano Pedrollo" të Rektoratit të UPT u nënshkrua MEMORANDUMI i BASHKËPUNIMIT midis Ministrisë së Transportit dhe Infrastrukturës (MTI) dhe Universitetit Politeknik të Tiranës (UPT).
Nga ana e MTI, Memorandumi u nënshkrua nga Ministri, Z. Edmond HAXHINASTO, ndërsa nga ana e UPT u nënshkrua nga Rektori, Akad. Jorgaq KAÇANI.


Në ceremoninë e nënshkrimit morën pjesë kuadro drejtuese të PSH dhe UPT, student të UPT, si dhe mjaft përfaqësues nga media e shkruar dhe ajo elektronike.
Z. HAXHINASTO dhe Z. KAÇANI folën mbi rëndësinë e këtij bashkëpunimi me interes reciprok, për pranimin e studentëve të UPT për praktika dhe stazhe, përgatitje diplomash dhe mundësi punësimi.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion