Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Memorandumi UPT - Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit (MZHUT)

Krijuar: 21 Mars 2014 Ndryshimi i fundit: 09 Qershor 2014 Data pubblicazione Vizita: 6891

Me datën 05.03.2014 në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit u nënshkrua MEMORANDUMI i MIRËKUPTIMIT midis Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit (MZHUT) dhe Universitetit Politeknik të Tiranës (UPT).

Nga ana e MZHUT, Memorandumi u nënshkrua nga Ministri, Znj. Eglantina GJERMENI, ndërsa nga ana e UPT u nënshkrua nga Rektori, Akad. Jorgaq KAÇANI. 
Në ceremoninë e nënshkrimit morën pjesë kuadro drejtuese të MZHUT dhe UPT, përfaqësues të disa universiteteve të tjera shqiptare, si dhe mjaft përfaqësues nga media e shkruar dhe ajo elektronike.
Znj. GJERMENI dhe Z. Kaçani folën mbi rëndësinë e këtij bashkëpunimi me interes reciprok, si dhe theksuan nevojën e hartimit të një plani masash për vënien në zbatim të këtij bashkëpunimi.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion