Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 227 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me përfaqësues të universiteteve kineze

Krijuar: 25 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 25 Shtator 2014 Data pubblicazione Vizita: 2730

Në datën 23.09.2014. në Rektoratin e UPT u zhvillua dhe takimi ndërmjet anëtarëve të Rektoratit (Rektori, Zv.Rektorët, Dekanët e fakulteteve dhe Drejtori i IGJEUM) dhe disa nga përfaqësuesit e universiteteve kryesore të qytetit të Shangait, Kinë.

Në këtë takim, përfaqësuesit e universiteteve Kineze informuan mbi kapacitetet mësimdhënëse dhe kërkimore të universiteteve të tyre, ofruan mundësi për mobilitetin e studentëve të UPT-së pranë universiteteve të mësipërme si dhe oportunitete për punësimin e këtyre të fundit në Republikën Popullore të Kinës.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion