Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 230 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri

Krijuar: 25 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 31 Tetor 2014 Data pubblicazione Vizita: 2725

Në Rektoratin e Universitetit Politeknik të Tiranës,  në datë 23.09.2014, u zhvillua një takim ndërmjet Rektorit të UPT-së Akademik Jorgaq Kacani dhe Ambasadorit të Republikës së Turqisë në Shqipëri, Z. Hidayet Bayraktar. Të pranishëm ishin edhe Zv. Rektori Frederik Premti dhe Zv. Rektori Genti Guxho. 

 

 

 

Në këtë takim u diskutua mbi ecurinë e marrëdhënieve të deritanishme ndërmjet UPT dhe universiteteve turke si dhe mbi vendosjen e bashkëpunimeve të reja në të ardhmen, me ndikim në zhvillimet përkatëse ekonomike.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion