Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 140 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Universitetit Politeknik të Tiranës

Krijuar: 23 Shkurt 2015 Ndryshimi i fundit: 19 Maj 2015 Data pubblicazione Vizita: 5064

 marreveshje

Universiteti Politeknik i Tiranës dhe Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) nënshkruan në datën 17.02.2015 një marrëveshje për bashkëpunim teknik dhe shkencor në fusha me interes të përbashkët.

Marrëveshja u firmos nga Rektori i Universitetit Politeknik të Tiranes, Akademik Jorgaq Kaҫani dhe Administratori i OSHEE, Z. Adrian Ҫela.

Kjo marrëveshje synon mundësi punësimi, ofrimin e faciliteteve për kryerjen e praktikave mësimore, laboratorëve, mikrotezave dhe disertacioneve nga ana e studentëve të Universitetit Politeknik të Tiranës në objektet e OSHEE. Gjithashtu ajo inkurajon projekte, ekspertiza, studime dhe kërkime të përbashkëta për sektorin energjitik nga të dy institucionet.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion