Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 237 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Takim me Drejtorin e Qendrës Kulturore Turke Yunus Emre

Krijuar: 06 Mars 2015 Ndryshimi i fundit: 19 Maj 2015 Data pubblicazione Vizita: 2269

Në datë 26 shkurt 2015, në Rektoratin e Universietit Politeknik të Tiranës, në kuadër të bashkëpunimit akademik dhe kulturor, u zhvillua takimi ndërmjet Rektorit të UPT, Akademik Jorgaq Kaçanit dhe Drejtorit të Qëndrës Kulturore Turke Yunus Emre, Z. Tayfun Kalkan.

 Të pranishëm ishin edhe Zv. Rektori per anën mësimore Prof. Genti Guxho si dhe Zv. Rektori per anën shkencore Prof.As. Vladi Koliçi.

 

Në këtë takim u dikutuan mundësitë për vendosjen e platformave të qarta të bashkëpunimit mes dy institucioneve në aktivitete të ndryshme si konferenca, akordime bursash në universitetet turke, etj.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion