Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 225 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Fakulteteve të Arkitekturës në Universitetin Politeknik Tiranë (UPT) dhe Ondokuz Mayis University në Samsun Turqi

Krijuar: 17 Shtator 2015 Ndryshimi i fundit: 01 Tetor 2015 Data pubblicazione Vizita: 1352

Në datën 11 Shtator 2015 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes Fakulteteve të Arkitekturës në Universitetin Politeknik të Tiranës dhe në Ondokuz Mayis University në Samsun Turqi. Marrëveshja e nënshkruar nga Prof. Andrea Maliqari dhe Prof. Derya Oktay mundëson shkëmbimin akademik midis të dy shkollave. 
 Gjithashtu rektorët e dy universiteteve vendosën bashkëpunimin në kuadër të programit Erasmus +. Ky bashkëpunim do të mundësojë mobilitetet për mësimdhënie dhe trainim dhe do të jetë një mbështetje për zhvillimin e marrëdhënieve mes dy universiteteve në përgjithesi dhe fakulteteve të Arkitekturës në veçanti.

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion