Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Bashkëpunim midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Shoqërisë FORSCHNER Albania sh.p.k.

Krijuar: 20 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 27 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2560

Në datën 19 Maj 2017 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Shoqërisë FORSCHNER Albania sh.p.k.
Marrëveshja u nënshkrua nga Rektori i UPT Prof. Andrea MALIQARI dhe nga Dr. Gert FORCHNER, Administrator dhe Pronar i Shoqërisë.
Ky bashkëpunim do të sigurojë mbështetje për zhvillimin e praktikave mësimore për studentët e UPT, për realizimin e punës kërkimore shkencore për studentët e doktoraturës, etj.

 

 

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion