Njoftim - Hapet Thirrje për Internship

Shtyp
Krijuar: 11 Dhjetor 2019 Data pubblicazione Vizita: 1322

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të tretë Inxhinieri Ndërtimi dhe Inxhinieri Ekonomike, studentët e nivelit Master, viti i dytë Inxhinieri Ndërtimi dhe Inxhinieri Ekonomike për të zhvilluar praktikat profesionale pranë kompanisë “Aluflor sh.p.k ”, e cila operon kryesisht në fushën e ndërtimit të fasadave. Lutemi dërgoni CV në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose telefononi në numrin 0694041208.

Për detaje të mëtejshmë klikoni këtu.