Njoftim – Zhvillohet dita e informimit për platformën e punësimit online “GRADUA”

Shtyp
Krijuar: 16 Janar 2020 Data pubblicazione Vizita: 622

                                                  

Në 21.01.2020, ora 10.00 do të zhvillohet Info Day në sallën “Silvano Pedrollo”, pranë Rektoratit të Universitetit Politeknik të Tiranës, ku janë të ftuar të marrin pjesë studentë të Bachelor-it, viti i III-të dhe studentë të Master-it për të marrë më shumë informacion rreth benefiteve që përfitojnë nga regjistrimi në platformën e punësimit online “GRADUA”.

https://gradua.almalaurea.it/