Njoftim – Hapet thirrja për punësim nga Bashkia e Tiranës

Shtyp
Krijuar: 23 Mars 2020 Data pubblicazione Vizita: 1224

Për të gjithë të interesuarit , Bashkia e Tiranës, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve Sociale nëpërmjet Drejtorisë së Nxitjes së Punësimit ju informon se për të tretën herë do të realizojë projektin “Të rinj dhe të reja drejt një profesioni”.
Projekti synon sigurimin e punësimit për të rinjtë e sapodiplomuar, duke ndikuar drejtpërsëdrejti në punësim. Nëpërmjet këtij projekti mbështetet krijimi i mundësisë për vende të reja pune, duke bashkëpunuar me punëdhënësin.
Për informacion të detajuar klikoni këtu dhe në adresën e e-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.