Urdher Nr.43 date 14.05.2020

Shtyp
Krijuar: 15 Maj 2020 Data pubblicazione Vizita: 694

Urdher Nr.43 date 14.05.2020 per vijimin e procedurave per organizimin e zgjedhjeve te autoriteteve dhe organeve drejtuese ne Universitetin Politeknik te Tiranes