Njoftim

Shtyp
Krijuar: 15 Maj 2020 Data pubblicazione Vizita: 594

Bazuar në urdhrin e Rektorit të Universitetit Politeknik të Tiranës, Nr.43, datë 14.05.2020 “Për vijimin e procedurave për organizimin e zgjedhjeve për autoritetet dhe organet drejtuese në UPT”, njoftojmë se regjistrimi i kandidatëve të interesuar për anëtar të Komisionit Institucional Zgjedhor (KIZ), bëhet në Sekretarinë e Senatit Akademik (pranë Drejtorisë së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në Rektorat), brenda datës 21.05.2020. Orari për dorëzimin e dokumentacionit përkatës është çdo ditë, nga ora 09:00 deri në orën 13:00.