Njoftim - Ftesë për të marrë pjesë në Hackathon-ën e 3-të të EUFORInovacionit

Shtyp
Krijuar: 18 Maj 2020 Data pubblicazione Vizita: 449

Ftohen të gjithë pedagogët dhe studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës për t'u bashkuar në Hackathon-ën e 3-të të EUforInovation, një përvojë kjo e shkëlqyeshme dhe e dobishme.
Gjithashtu kjo ftesë vlen për të gjithë ata që duan të bëhen mentorë dhe trajnues të pjesëmarrësve gjatë hackathon-ës 48 orëshe në internet, në datat 25-27 maj 2020.
Janë të mirëpritur të bashkohen të gjithë ata që dëshirojnë të kontribuojnë si trajnues të skuadrave duke shkëmbyer njohuritë e tyre dhe duke udhëhequr pjesëmarrësit në tema të tilla si: digjitalizimi i proceseve, menaxhimi i të dhënave, rrjedhat e punës, puna në distancë ose e-commerce etj.
Afati i aplikimit: 20 maj 2020.
Web i dedikuar për hackathon si dhe detaje më specifike gjeni në linkun:https://hackathon.al/
si dhe në posterin ketu

Për t’u njohur me eksperiencat e hackathona-ve të mëparshme klikoni linkun:

https://m.facebook.com/EU4Innovation/posts/685203898903877

https://coolab.al/hackthecrisis/