Urdher nr.56, date 1.07.2020

Shtyp
Krijuar: 01 Korrik 2020 Data pubblicazione Vizita: 513

Urdher nr.56, date 1.07.2020 per shpalljen e fillimit te procesit zgjedhor dhe daten e zhvillimit te zgjedhjeve per autoritetet dhe organet drejtuese ne Universitetin Politeknik te Tiranes