Dekretimi i dekanëve të Universitetit Politeknik të Tiranës

Shtyp
Krijuar: 26 Gusht 2020 Data pubblicazione Vizita: 381

Dekretimi i dekanëve të Universitetit Politeknik të Tiranës

Sot, më datë 26.08.2020, rektori i Universitetit Politeknik të Tiranës, Prof. Dr. Andrea Maliqari dekreton Dekanët e Fakulteteve:

Prof. Vasil Jorgji –  Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave

Prof. Asoc. Neritan Shkodrani – Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Prof. Elinda Kajo (Meçe) – Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Prof. Genti Guxho – Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

Prof. Asoc. Astrit Bardhi - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike

Prof. Shkëlqim Kuka – Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Prof. Asoc. Armand Vokshi – Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës

Prof. Asoc. Ylber Muceku – Instituti i Gjeoshkencave dhe Energjisë, Ujit dhe Mjedisit