NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) studentësh të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Norwegian University of Science and Technology (NTNU), Norvegji.

Shtyp
Krijuar: 04 Shkurt 2021 Data pubblicazione Vizita: 553

Në kuadër të programit Erasmus + dhe Marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Departamenti i Energjitikës, në University of Science and Technology (NTNU), Norvegji. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumenteve është 20 shkurt 2021.