Njoftim-Nënshkruhet Marrëveshje Bashkëpunimi midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Universitetit Kombëtar të Aviacionit të Ukrainës.

Shtyp
Krijuar: 23 Qershor 2021 Data pubblicazione Vizita: 403