Njoftim – Publikohen 4 thirrje, open access, për infrastrukturat e kërkimit shkencor, nga European Commission Directorate-General Joint Research Centre

Shtyp
Krijuar: 07 Korrik 2021 Data pubblicazione Vizita: 269

Për pedagogët dhe stafet e kërkimit shkencor të Universitetit Politeknik të Tiranës publikohen 4 thirrje, open access, të European Commission Directorate-General Joint Research Centre (EC DG JRC).
Me poshtë link-et, ku mund të gjeni detajet mbi thirrjet.
1. MONNET, Tandem accelerator based fast neutron source (EUFRAT) | EU Science Hub
https://ec.europa.eu/jrc/en/research-facility/open-access/relevance-driven/2021-1-rd-eufrat-monnet
2. RADMET, Radionuclide Metrology laboratories (EUFRAT) | EU Science Hub
https://ec.europa.eu/jrc/en/research-facility/open-access/relevance-driven/2021-1-rd-eufrat-radmet
3. GELINA, the JRC Neutron Time-of-Flight Facility (EUFRAT) | EU Science Hub
https://ec.europa.eu/jrc/en/research-facility/open-access/relevance-driven/2021-1-rd-eufrat-gelina
4. HADES, Underground laboratory for ultra-low level gamma-ray spectrometry (EUFRAT) | EU Science Hub
https://ec.europa.eu/jrc/en/research-facility/open-access/relevance-driven/2021-1-rd-eufrat-hades

Mode: Relevance Driven
Identifier: 2021-1-RD- EUFRAT- (MONNET, RADMET, GELINA, HADES)
Location: Geel, Belgium
Opening of the call: 2021-07-01
Closure of the call: 2021-09-15
Communication of the assessment of proposals: 2021-11-15