Njoftim - Hapet thirrje për mundësi punësimi në kompaninë Deloitte

Shtyp
Krijuar: 02 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 341

Në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit Politeknik të Tiranës me kompaninë Deloitte, njoftojmë disa mundësi punësimi në ekipin e kësaj kompanie, i cili ofron shërbime në menaxhimin dhe analizën e klientëve dhe risqeve potenciale për entitetet e Deloitte Central Europe.

Oferta e punësimit vlen për studentët e sapodiplomuar ose alumni në degën IT, Shkenca Kompjuterike, Ekonomi Informatike, Inxhinieri etj

.

Kandidatët duhet të jenë të diplomuar në degët e cilësuara dhe të jenë folës shumë të mirë të gjuhës angleze.

Afati për aplikim për këto pozicione : 05.09.2021

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda afateve të përcaktuara.

Për më shumë informacione klikoni këtu.