Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së, Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në University of Zagreb, Kroaci

Shtyp
Krijuar: 29 Shtator 2021 Data pubblicazione Vizita: 233

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, në University of Zagreb, (Faculty of Textile Technology), Kroaci.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i aplikimit është 7 tetor 2021.