Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 302 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konferencën e I Ndërkombëtare - 09.11.2012

Krijuar: 17 Shtator 2012 Data pubblicazione Vizita: 4536

Qendra e Gjuhëve të Huaja të Universitetit Politeknik të Tiranës ju fton të merrni pjesë në Konferencën e I Ndërkombëtare me temë:
EUROPA E SHUMË GJUHËVE, NJË PASURI PËR T’A RUAJTUR

Konferenca do të zhvillohet në Tiranë me datë 09.11.2012

Informohuni më hollësisht në lidhjen: Pjesëmarrje

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion