Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 223 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Dekorimi i Universitetit Politeknik të Tiranës

Krijuar: 03 Dhjetor 2012 Data pubblicazione Vizita: 3839

 Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi Universitetit Politeknik të Tiranës Urdhërin “Nderi i Kombit” me motivacionin: “Për kontribut të shquar në zhvillimin ekonomik e social të vendit, nëpërmjet përgatitjes së dhjetra brezave inxhinierësh dhe duke qenë një qendër e rëndësishme e arsimit të lartë dhe e kërkimit shkencor në Shqipëri, e më gjerë”.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion