Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 311 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

60 vjetori UPT- Konferenca FGJM

Krijuar: 17 Tetor 2011 Data pubblicazione Vizita: 2153

Konferenca “Potencialet e burimeve natyrore, bazë për një zhvillim të qëndrueshëm në rajonin Shqipëri-Kosovë” organizohet në kuadrin e 60 vjetorit të themelimit të Universitetit Politeknik të Tiranës pranë Fakultetit të Gjeologjisë dhe të Minierave në data 28 dhe 29 Tetor 2011. Kjo Konferencë është e hapur për të gjithë pjesëmarrësit që dëshirojnë të paraqesin rezultatet e punës së tyre kërkimore në fushat e Gjeologjisë, Nxjerrjes dhe Përpunimit të Mineraleve, Shfrytëzimit të naftës dhe të gazit, Energjisë, Gjeomjedisit etj.

Për më tepër vizitoni faqen: http://konferenca.dibmin-fgjm.org/

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion