Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 245 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014

Krijuar: 11 Mars 2014 Data pubblicazione Vizita: 5517

Konferenca e 6të Ndërkombëtare e Tekstilit, Tiranë - 20 Nëntor 2014

Organizuesit e Konferencës së 6të Ndërkombëtare të Tekstilit kanë kënaqësinë t'ju ftojnë që të merrni pjesë në këtë Konferencë, e cila do të mbahet në 20 Nëntor 2014, në Tiranë.

 

Konferenca do të fokusohet në çështje të rëndësishme të shkencës Europiane dhe Botërore në fushën e materialeve tekstile, teknologjisë, modës, dizajnit dhe marketingut.

Afati i fundit për dorëzimin e abstraktit është 20 Qershor 2014

Afati i fundit për dorëzimin e artikullit është 10 Shtator 2014

Ftesa: Call- 6th International Conference of Textile _2014.pdf

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion