Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 222 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Konferenca - Zhvillimi i Qëndrueshëm i korridoreve detare dhe ujërave bregdetare

Krijuar: 28 Mars 2014 Data pubblicazione Vizita: 4734

 

Universiteti Politeknik i Tiranës në bashkëpunim me Autoritetin Portual të Durrësit dhe me mbështetjen financiare të South East Europe organizojnë në datën 3 Prill 2014, në sallën e madhe të Rektoratit "Silvano Pedrollo", Konferencën e Parë Ndërkombëtare me temë: "Zhvillimi i Qëndrueshëm i korridoreve detare dhe ujërave bregdetare".

Informohuni në: Agenda

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion