Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 138 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - Seminar: Inovacioni i mësimdhënies - 26.01.2016 - Ora: 11:30-13:30

Krijuar: 25 Janar 2016 Data pubblicazione Vizita: 4803

UNIVERSITETI POLITEKNIK i TIRANËS  dhe ZYRA  ERASMUS PLUS - HERE  ORGANIZOJNË  SEMINARIN:

"Inovacioni i mësimdhënies në kuadër të procesit Bolonja"

Objektivi kryesor i seminarit është:
"Të përhapet përvoja e marrë në konferencën e Tbilisit - Gjeorgji të organizuar nga SPHERE  dhe të nxitet diskutimi  e transferimi  i  praktikave më të mira  inovative në mësimdhënien në  UPT, në përputhje me planin institucional për përmirësimin e cilësisë".

Seminari i dedikohet anetarëve të rrjetit të UPT për sigurimin e cilësisë, drejtorisë mësimore të UPT dhe studentëve. Seminari është pjesë e aktiviteteve të UPT për përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë në mësim. Nga referimi dhe diskutimet priten të dalin  konkluzione  me propozime për aktivitete që duhen ndërmarrë në të ardhmen që lidhen sidomos me përmirësimin e elementëve të ndryshëm të planit mësimor, të programeve të lëndëve, të përgatitjes së detyrave, projekteve, praktikave e diplomave, të ngritjes të strukturave mbështetëse,  të futjes së ICT,  duke vënë në qendër studentin, si dhe në promovimin e stafit  që përdor këto metoda. Seminari do të diskutojë edhe rreth kërkesave të standarteve  për sigurimin e cilësisë.

Programi:
" Përmirësimi  i cilësisë së mësimdhëniës, në konteksin e sfidave të kohës- Prof. Genti Guxho-  Zv.rektor i UPT
" Inovacioni i mësimdhënies në kuadër të procesit Bolonja- Prof.As. Flamur Bidaj; Prof.A.Paparisto; Prof.As. F.Shehu-HERE
" Diskutime
" Përfundime


Data:    26.01.2016
Ora:   11:30 - 13:30
Vendi:   Salla e Senatit; UPT

 

Për më shumë, informohuni në materialin e mëposhtëm:

Seminari UPT- Erasmus - Inovacioni dhe modernizimi i mësimdhënies në IAL 26.01.2016

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion