Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 127 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim - Seminar:Forumi për forcimin e aftësive të profesionistëve shqiptarë - 12.05.2016 - Ora: 12:30-13:30

Krijuar: 09 Maj 2016 Data pubblicazione Vizita: 4017

UNIVERSITETI POLITEKNIK i TIRANËS  dhe ZYRA  ERASMUS PLUS + ORGANIZOJNË  SEMINARIN:

“Forumi për forcimin e aftësive të profesionistëve shqiptarë”

Të nderuar pjesmarrës,

 "Në kuadër të “Javës së Evropës”, që do të mbahet në datat 9-13 Maj 2016, Rrjeti i informimit të Bashkimit Evropian dhe Delegacioni i BE-së në Tiranë do të zhvillojnë një sërë aktivitetesh në qytete të ndryshme të Shqipërisë.

 Pjesë e këtyre aktiviteteve është dhe mbajtja e “Forumit për forcimin e aftësive të profesionistëve shqiptarë” falë mbështetjes së programit Erasmus+ me pjesëmarrjen e Znj. Lindita Nikolla, Ministre e Arsimit dhe Sportit dhe Znj. Romana Vlahutin, Ambasadore e Delegacionit të BE-së në Tiranë.  

 Me anë të kësaj ftese, kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë Forum, i cili zhvillohet në sallën “Silvano Pedrollo” të Universitetit Politeknik të Tiranës, në datë 12 Maj 2016, në orën 12.30 sipas programit këtu bashkëlidhur.

Seminari UPT- Erasmus - Forumi për forcimin e aftësive të profesionistëve shqiptarë 12.05.2016

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion