Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit 10 – 11 Nëntor 2016, Tirana

Shtyp
Krijuar: 01 Nentor 2016 Data pubblicazione Vizita: 4794

 Konferenca e 7të Ndërkombëtare e Textilit  10 – 11 Nëntor 2016,  Tirana   

Organizatorët e Konferencës së 7 të Ndërkombëtare tëTekstilit kanë nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojnë të merrni pjesë në këtë Konferencë, e cila do të mbahet në datën 10të-11të Nëntor 2016, në Tiranë.

 Konferenca do të fokusohet në çështjet të rëndësishme të shkencës Evropiane dhe Botërore në fushën e materialeve tekstile, teknologjisë, dizajnit dhe marketingut. 

ı Prodhim veshjesh 

ı Prodhim tekstili 

ı Biopolimerë dhe bioteknologji 

ı Rehati dhe mirëqenie 

ı Zhvillime në makineri tekstili 

ı E-aktivitete dhe E-tregti 

ı Ekologji dhe mjedisi në prodhimin e tekstileve 

ı Fizika e fibrave dhe Mekanika e tekstileve 

ı Përmbarim dhe ngjyrim 

ı Tekstilet me përdorim në mjekësi 

ı Modelim, stimulim 

ı Nanotekstilet 

ı Tekstilet inteligjente 

ı Logjistikë dhe Menaxhim 

ı Tekstilet teknike dhe mbrojtëse 

ı Dizenjim dhe Modë 

ı Arsimimi në tekstil dhe modë 

ı Provat e tekstileve 

 

Për më shumë informacion lexo: http://www.upt-tekstilmoda.org/wp/sq/kerkimi-shkencor/konferenca/konferenca-e-vii-te-nderkombetare/