Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 370 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

“Si të bëhesh sipërmarrës” - Aktivitet në kuadër të javës globale të sipërmarrjes, 16 nëntor 2016

Krijuar: 14 Nentor 2016 Data pubblicazione Vizita: 1168

Universiteti Politeknik i Tiranës në bashkëpunim me OJF Global Opportunities Albania e cila është  host zyrtar i Javës Globale të Sipërmarrjes në Shqipëri  në datë 16 Nëntor 2016 në sallën Silvano Pedrolo  organizoi takimin “Si të bëhesh sipërmarrës”. 

Në këtë takim të organizuar për studentët  një sipërmarrës i suksesshëm shqiptar (Menaxher i Toshibas) ndau eksperiencën e tij personale në ecurinë e kompanisë në treg. Gjatë takimit pati shumë interes nga studentët dhe pjesa e fundit e takimit ishte pyetje-përgjigje për çështje me interes si: llojet e teknologjisë që përdorin në produkte apo prodhimet e fundit “environmental friendly” ; mudësitë e rritjes dhe zhvillimit të talenteve brenda një kompanie dhe intership-et.    

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion