Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIM- Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar “Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve”

Krijuar: 07 Prill 2017 Data pubblicazione Vizita: 3072

Njoftimi lidhur me hapjen e kursit gjendet në linkun e mëposhtëm:

Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar “Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve”

Formulari i aplikimit si dhe faturën për arketim për kursin e formimit të vazhduar "Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve" mund ta gjeni në lidhjet mëposhtë:

FORMULAR APLIKIMI           FATURA PER ARKETIM

Njofton të gjithë aplikantët se afati për aplikime është shtyrë deri më datë 03.05.2017

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion