Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 153 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

NJOFTIM - Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentet që në datën 3 Qershor 2017, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Krijuar: 10 Prill 2017 Data pubblicazione Vizita: 619

NJOFTIM - Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentet që në datën 3 Qershor 2017, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze.

Për më shumë informacion vizitoni linkun: Testi ndërkombëtar i gjuhës angleze

Për regjistrim online klikoni në foto: 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion