Ftesë - "Pavarësimi energjetik i Fakulteteve Teknike"

Shtyp
Krijuar: 13 Prill 2017 Data pubblicazione Vizita: 3806

Ftohen studentët e UP “Hasan Prishtina” në Prishtinë dhe të Universitetit Politeknik të Tiranës UPT-Tiranë të nivelit të studimeve Bachelor, Master dhe të Doktoratës të aplikojnë për hartimin e projektit inovativ: “Pavarësimi energjetik i Fakulteteve Teknike” në Kampusin e Universitetit të Prishtinës “HASAN PRISHTINA”.

Për më shumë informacion lexoni linkun: "Aplikimi për projektin inovativ". Formularin e aplikimit e gjeni këtu: FORMULAR APLIKIMI