Njoftim - World University Service ka çelur përsëri aplikimet për vitin 2017 / 2018

Shtyp
Krijuar: 25 Maj 2017 Data pubblicazione Vizita: 3708

World University Service ka çelur përsëri aplikimet për vitin 2017 / 2018 dhe studentët mund të hyjnë në faqen: www.worlduniversityservice.de në rubrikën Scholarship Albania, application training 2017, si dhe në faqen në facebook Albania Sur-Place Scholarship.
Në këtë vit është menduar të bëhet trainimi në fillim, dhe më pas, në shtator, të zgjidhen më të mirët, si edhe ata që kanë një vend praktike. Për ata që janë në vështirësi në gjetjen e vendit të praktikës mund të ndërhyjnë edhe organizatorët për t'i ndihmuar, Nuk mund të aplikojnë ata që nuk marrin pjesë në trainim.
Bashkëngjitur fletëpalosjet me udhëzimet përkatëse, si të aplikohet për trainim dhe më pas për bursë. Pagesa do të bëhet për aq muaj sa do të zhvillohet praktika.

Për më shumë informacion klikoni në: Procedurë Aplikimi               InformacioN WUS