Njoftim - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh dhe Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin e Barit, Itali

Shtyp
Krijuar: 05 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 3772

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin e Barit në Itali.
Për më shumë informacion lexoni: Thirrje për aplikim UPT- Universiteti Politeknik i Barit